Az Apple elismerte, hogy az AirPods Pro-nak komoly problémái vannak a hangzással kapcsolatban.

Az Apple pénteken közzétett egy támogatási oldalt a weboldalán egy olyan problémával kapcsolatban, amelyet néhány AirPods Pro felhasználó tapasztalt. Az “AirPods Pro Service Program for Sound Issues” elnevezésű oldal azzal kezdődik, hogy néhány, e hónap előtt gyártott AirPods Pro egység hangproblémákkal küzd. Ezek magukban foglalják a ropogást és a statikus hangokat, amelyek hangos környezetben nőnek.

Neked is rossz az AirPods Pro-d? Ingyen cserélik!

A felhasználók azt is kifogásolták, hogy az Active Noise Cancellation (ANC) funkció, amely kiküszöbölné az AirPods Pro környezeti és háttérzaját, nem a várt módon működik. Néha olyan háttérzajok, mint egy forgalmas utca forgalma vagy az ég felől érkező repülőgép-zajok törik át az ANC funkciótól elvárt csendet.

Más felhasználók észrevették a basszus, a mély hangok elvesztését. Az Apple ingyenesen megoldja a problémát attól függetlenül, hogy ehhez az egyik vagy akár mindkét egységet ki kell cserélni.

Neked is rossz az AirPods Pro-d? Ingyen cserélik!

A gyártó vagy annak hivatalos szervize a hibás alkatrészek vagy egységek cseréje előtt megvizsgálják, hogy megfelel-e a program kitételeinek az AirPods Pro. Amennyiben igen, úgy díjmentes a csere, bár a töltőtokra nem vonatkozik és akkor sem cserélik, ha a két egységet egyébként igen.

Forrás:  https://www.telefonguru.hu/hir/neked_is_rossz_az_airpods_pro-d_ingyen_cserelik!_2020-11-02?fbclid=IwAR3v92hEE0ztZDKiXjBo_4Djk7LI2hvDwuXQFF0fOlfdtIwStoAnXCALiyQ