Samsung Galaxy A72 5G telefonszerviz

Válaszd ki hogy milyen szerviz szolgáltatásunk érdekel

14 900 Ft

– 2 órán belül

47 900 Ft

– 3 órán belül

11 900 Ft

– 2 órán belül

14 900 Ft

– 6 órán belül

5 000 Ft

– 1 órán belül

Samsung Galaxy A72 5G Gyári kijelzőcsere

Repedt a kijelződ? Nem érzékeli az érintést a mobilod? Gyári kijelzőinkkel újjá varázsolhatod törött készülékedet kedvező áron. Ha ezt a szolgáltatásunkat választod, akkor kattints a feltüntetett árra, és lépj velünk kapcsolatba!    

Samsung Galaxy A72 5G Akku csere

Gyorsan merül a telefonod? Gyengül az akkumulátorod? Mi kicseréljük rendkívül kedvező áron. Új akkumulátoroddal nem kell félned attól, hogy nem bírja egy napig sem töltés nélkül a készüléked. Ha ezt a szolgáltatásunkat választod, akkor kattints a feltüntetett árra, és lépj velünk kapcsolatba.    

Samsung Galaxy A72 5G Töltőcsatlakozó csere

Nem érzékeli a töltőkábelt a telefonod, ezáltal nem tudod feltölteni? Mi kicseréljük neked kedvező áron, hogy újra használatba tudd venni mobilodat. Ha ezt a szolgáltatásunkat választod, akkor kattints a feltüntetett árra, és lépj velünk kapcsolatba.    

Samsung Galaxy A72 5G Hátlap csere

Sérült a telefonod hátlapja? Zavar a sok karc, a kopás? Ha a válaszod igen, akkor mi kicseréljük neked rendkívül kedvező áron, hogy újra eredeti fényében tündököljön mobilod. Amennyiben ezt a szolgáltatásunkat választod, akkor kattints a feltüntetett árra, és lépj velünk kapcsolatba.      

Samsung Galaxy A72 5G Szoftver frissítés

Frissítésre van szüksége a mobilodnak? Ha a válaszod igen, akkor válaszd ezt a szolgáltatásunkat, kattints a feltüntetett árra, és lépj velünk kapcsolatba.    

Kérdésed van?

Kérdéseddel fordulj hozzánk bizalommal és igyekszünk azt a lehető legrövidebb idő alatt megválaszolni.

Telefonszám:+ 36 7 ... Mutat