Az új készülék 64 MP-es kamerával és jobb akkumulátorral fog érkezni!

Az iPhone 12 Pro várhatóan minimális külső változásokon fog átesni az iPhone 11 Pro-hoz képest, az egyik ilyen a rozsdamentes acél keret bevezetése lesz. Ha hinni lehet a feltételezéseknek, akkor az Apple néhány fontos hardverfrissítést is tervez.

Az iPhone 11 Pro egyik legnagyobb újítása a hármas kamera beállítás volt. Ezen túl bevezetett egy ultra széles látószögű kamerát és támogatta az éjszakai módot. A vásárlók általában dicsérték az új kamera beállítást, viszont az Apple számára fennáll annak a veszélye, hogy elmarad a Samsung Galaxy S20 Ultrától és a közelgő Huawei P40 Pro-tól. Az iPhone 12 Pro 64MP-es kamerákat kaphat és remélhetőleg az Apple céljai között szerepel a jobb zoomolási lehetőség is.

Weinbach úgy gondolja, hogy az Apple kiterjeszti az éjszakai üzemmódot az iPhone 12 Pro kamerájára is. Még nincs hír a lencse optikai képstabilitásának bevezetéséről.

Az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max alapértelmezés szerint támogatni fogja az 5G hálózatokat. Az 5G támogatottságának az egyik legnagyobb hátránya a gyors akkumulátor lemerülése, így az Apple egy 4400 mAh-es akkumulátort fog mind a két új készülékébe építeni.

 

 

Forrás:.https://www.telefonguru.hu/hir/uj_hirek_az_iphone_12_pro-rol_2020-03-05