Chip és alkatrészhiány miatt az árváltozás jogát fenttartjuk!

Aktuális árainkról kérjük érdeklődjön kollégáinknál telefonon vagy emailbe!

                                                                 

  Köszönettel:

Hiphone Csapata

Részletes készülék árlistáért kattints a megfelelő logóra

Apple szervizszolgáltatásainknál  mindig jó minőségű, már bevált alkatrészekkel dolgozunk. Minden iPhone típusnak kijelző cseréjét 1 órán belül elvégezzük. Az iPhone szerviz alkatrészeink legtöbbje raktáron van, így szinte azonnal tudjuk orvosolni hibás Apple telefonod javítását! Törekszünk a gyorsaságra, pontosságra, mivel nekünk is fontos, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak szerviz szolgáltatásunk után.

Huawei telefonok szervizelése közben rendkívül ügyelünk a precizitásra, és arra, hogy mobilod időben visszakapd tőlünk. Nem kell attól tartanod, hogy a gyorsaságunk a minőség rovására megy!

Xiaomi telefonok javításával is foglalkozunk. Legyen szó kijelző vagy töltőcsatlakozó cseréről, esetleg egy szoftverfrissítésről, igyekszünk a lehető leghamarabb visszajuttatni hozzád telefonod újra tökéletes állapotban, mindezt rendkívül kedvező áron.

Sony telefonok kijelző és akkumulátor cseréjét 1 nap alatt vállaljuk. Nem fogsz csalódni, a kiváló minőség mellett pedig áraink is rendkívül kedvezőek! Mindezek mellett szervizmunkáinkra garanciát is vállalunk.

Samsung telefonok bizonyos szériáinak kijelző szervizelésénél lehetőség van nem csak teljes kijelző, hanem a kijelző üveg cseréjére is kedvező árakon. A Samsung kijelzők gyáriak, így az eredeti élénk színvilágról nem kell lemondanod. Törekszünk a gyorsaságra, és vele együtt a minőségre is, mert számunkra fontos, hogy ügyfeleink elégedetten távoznak.

LG telefon szerviz Győr

Kattints részletes árlistáért!