Büszkék vagyunk arra, hogy minket választottak!

Akkumulátor cserén esett át az Iphone SE készülékem, ugyanis az volt a problémám, hogy nem bírt ki egy egész napot sem, sőt legtöbbször egy felet sem, egy 100%-os reggeli töltöttséggel indulva, alig-alig használat mellett.
Megtörtént az akksi csere!
Az első pár napban figyeltem, hogy miként reagál, ott komolyabb változást nem észleltem, viszont már a 3. napon “új erőre kapott” a telefonom!!!! 🙂
Megoldódott az a probléma, ami hosszú távon kellően bosszantó lehet mindannyiunk számára.. Így már nem küszködöm azzal, hogy amikor leginkább szükségem lenne a telefonomra, akkor bemondja az unalmast! Hurrá, nincs több ilyen!!!!
Hála Nektek, HiPhone Csapata! 🙂
Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, hogy a legnagyobb bizalommal forduljon Hozzátok, legyen az kérdés a telefon helyes használata kapcsán, vagy akár komolyabb a probléma és teljes körű szervizt igényel a telefon!
Szuperek vagytok és nagyon köszönöm Nektek ezt a gyors profizmust! 🙂

Nagy Gréta

színművész

Győriként mindig fontos volt számomra hogy a helyi vállalkozásokat támogassam. A Hiphone-nál teljes mértékben azt kapom, amit elvárok egy telefon szerviztől! Gyors, precíz javítás legyen szó bármilyen mobiltelefonról! Ami talán még ennél is fontosabb, hogy nagyon kedves a kiszolgálás és mindig tartják a szavukat!

Priskin Tamás

magyar válogatott labdarúgó

Ha telefon, akkor egyértelműen csak a Hiphone! Szakértelem, pontosság, rugalmasság, széles választék, vásárló-központúság! Mindezek mellé segítőkészség társul a dolgozók oldalàról, ami számomra elsődleges fontosságú!

Kálmán Csilla

sport modell világbajnok

Szervizfutár szolgáltatásukat vettem igénybe, amikor készülékemet baleset érte. Gyors és egyszerű volt a megrendelés folyamata, 3 nap alatt már vissza is kaptam a készüléket, ki sem kellett mozdulnom otthonról. Kedvező áron kaptam minőségi szolgáltatást.

Cserháti Tamara

szépségkirálynő

Kijelző cserére volt szükségem, a Hiphone-t kerestem meg vele. Gyorsan és megfelelő szakértelemmel elkészült a telefonom, a környéken elérhető legjobb áron. A készülékem azóta is kifogástalanul működik, bátran ajánlom mindenkinek őket!

Nagy Balázs

színművész